| 2018. december. 2. | 1 perc olvasás

Kislányok varázsolják szebbé a beteg gyermekek adventjét

Összefogott négy kislány, hogy szebbé tudják varázsolni a Soproni Gyógyközpont Gyermekosztályán fekvő apróságok adventját. A példamuató lurkók vasárnap adták át adományukat: egy szemrevaló koszorút, és édességeket - mindezt maguk készítették, vásárolták, a saját zsebpénzükből.

Tóth Fruzsina, Borsodi Liza, Soós Kíra és Murai Réka két évvel ezelőtt gondoltak egyet: elhatározták, hogy nem csak a saját otthonukba csempészik be az ünnep fényét, hanem más gyerekek adventi várakozását is szebbé teszik. Idejüket, zsebpénzüket nem sajnálva vittek ajándékot a kórházban gyógyulgató apróságoknak.

A lelkes lányok idén ismét úgy dönöttek: tesznek azért, hogy azok is boldogabban tudják várni a karácsonyt, akiknek ez az időszak különösen nehéz, ugyanis a szeretet ünnepéhez közeledve is a kórházi ágyat nyomják. Az önzetlen gyermekek a Soproni Gyógyközpont Gyermekosztályának adományoztak egy szemet gyönyörködtető koszorút, és egy egész táska édességet - önzetlenségüket fémjelzi, hogy miközben ezeket összeállították, szabadidejükkel, és zsebpénzükkel sem bántak csínján!

Legnépszerűbb cikkek