| 2022. augusztus. 26. | 1 perc olvasás

Kitüntetettjeit köszöntötte a Soproni Egyetem

Az államalapítás ünnepe, augusztus 20-a alkalmából kapott állami és szakmai elismerésben részesült oktatóit köszöntötte a Soproni Egyetem.

Prof dr. Fábián Attila rektor köszöntőjében elmondta: meg kell állnunk egy pillanatra, amikor az oktatóinkat elismerik, mert ilyenkor azok fejezik ki gratulációikat, akikkel az elismerésben részesült szakemberek a mindennapokban együtt dolgoznak. A kitüntetések, a Benedek Elek Pedagógiai Karon évtizedek óta formálódó kiváló közösség érdeme is.

fotó: Soproni Egyetem

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Magyar Érdemrend lovagkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült:

Dr. Kitzinger Arianna, a Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kara Társadalom, Szociális és Kommunikációtudományok Intézetének egyetemi docense és Humántudományi Kutatóközpontjának igazgatója valamint 

Dr. Kovács-Gombos Gábor DLA festőművész, a Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kara Művészeti és Sporttudományi Intézetének egyetemi docense. 

Távollétében köszöntötték, a Darányi Ignác díjjal elismert dr. Somogyi Zoltánt is, a Soproni Egyetem Erdészeti Tudományos Intézetének állomásigazgatóját, akinek dr. Borovics Attila főigazgató tolmácsolta az elhangzó jókívánságokat.

fotó: Soproni Egyetem

Borítókép; Soproni Egyetem 

Legnépszerűbb cikkek