| 2022. november. 16. | 1 perc olvasás

Kölcsönvette a céges autót!

A Soproni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele miatt indított eljárást egy cég alkalmazottja ellen. Szerinte csak kölcsönvette a céges autót, de….

Múlt vasárnap, 17 órakor tett személyesen bejelentést a Soproni Rendőrkapitányságon egy osztrák cég magyar képviselője, mert tudomására jutott, hogy a vállalat egyik gépkocsiját a közelmúltban elbocsátott alkalmazottjuk magáncélú használatara elvitte Sopronból. Az egyébként vezetői engedéllyel sem rendelkező férfi hamar le is bukott egy közúti ellenőrzés során, így még a bejelentés napján a soproni nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, a gépjárművet pedig visszaadták a képviselőnek. Tettét beismerte, ugyanakkor elmondta, hogy az autót nem akarta ellopni, csak egy szülinapi buliba indult vele.

fotó: Soproni Rendőrkapitányság 

A Soproni Rendőrkapitány felhívja a figyelmet, hogy a jármű önkényes elvétele bűncselekményt megvalósítja az, aki az idegen gépi meghajtású járművet saját használat céljából engedély nélkül elviszi, még akkor is, ha azt nem áll szándékában eltulajdonítani.

Borítókép; Soproni Rendőrkapitányság  

Legnépszerűbb cikkek