| 2022. április. 29. | 1 perc olvasás

Koncertekkel és vidámparkkal tért vissza a Soproni Majális

Már az első nap sokszínű, élvezetes programokat kínált a Soproni Majális. A háromnapos rendezvénysorozat során, vasárnap estig számos szórakozási lehetőség várja a látogatókat a Lőverek Fesztiváltér területén. Pénteken DJ Kondor, a Blue Cafe Band és a SUPERNEM gondoskodott a jó hangulatról.

A programsorozat során koncertek, finom ételek és italok, szórakoztató előadások, kézművesek, mutatványosok és még számos szórakozási lehetőség várja a látogatókat.

fotó: Griechisch Tamás
Szombaton olyan sztárfellépők koncertjeit élvezheti a közönség, mint a SOULWAVE vagy a Kaukázus . Az í-re a pontot a vasárnap esti Bikini koncert teszi fel. A további programok között szerepel kutyás és lovasbemutató, Sopron Város Fúvószenekarának és a Juventus Koncert Fúvószenekarnak a koncertje, valamint a soproni táncegyesületek bemutatója.

Az időjárás-előrejelzés szerint kellemes tavaszi idő várható a következő napokban, azaz minden adott ahhoz, hogy egy felhőtlen, élménydús majálison kapcsolódhassanak ki a soproniak és a környéken élők.

 

 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek