Kópházáért tettekkel – példamutató fiatalok

80 fát ültettek el Kópházán a közösségért tenni akaró, lelkes kópházi fiatalok. Feketedió-, juhar-, akác-, hársfa került a közterekre, utcákra: a Fő utca, az Ikva sor mellett a kiskópházi játszótérre is került a facsemetékből a közösség iránt elkötelezett fiatalok közös, jó hangulatú munkája eredményeképpen.

A 2020 nyarán alakult Kópházáért-Za Koljnof Egyesület olyan, a közösségükért felelősséget érző fiatalokból, akik együttes erővel és lankadatlan lelkesedéssel szeretnének közösen tenni Kópháza község még szebbé tételéért, a közösség gyarapításáért. Értéket akarnak teremteni, továbbadni, példát mutatni közösségi felelősségvállalásból, lakóhely-, szülőföld-szeretetből – mondta el ifj Mandl Ferenc, az egyesület elnöke. A faültetés az egyik legnemesebb tett, ami a jövőnek szól, amellyel egyidőben egy köztéri ajándékot is adományoztunk a falu legkisebbjeinek egy játszótéri szánkó formájában.

Ezért mind örömmel vállalják az aktív részvételt a falu közösségi életében, programjain és a jövőben is valódi közösségteremtő programok szervezését tervezik. Az egyesület szívesen veszi a falubeliek javaslatait. Mindent, ami Kópháza javát szolgálja, szívesen váltanak tettekre – tette hozzá az elnök.

Legnépszerűbb cikkek