Körmendi siker a Krasznai-emlékmeccsen

Jól kezdte a tartalékos hazai együttes a Körmend ellen a Krasznai-emlékmérkőzést, ám az első negyed második felében fordított, majd a félidő hajrájában 10 pontosra növelte előnyét a vendégcsapat. Bár a szünet után is akadtak jó időszakok, a kritikus pillanatokban a rendre újítani képes körmendiek nyertek

Sopronból Gordon, a Körmendről McNeail és Bergstedt hiányzott. Hammonds már a negyedik percben - három fault miatt - a padra kényszerült. Az első negyed közepén körmendi időkérés érkezett 3 pontos hazai vezetésnél. Hat pontos hátrányt fordított meg a vasi csapat a negyed második felében. Csorvási Milán palánk alatti harcossága nagyban hozzájárult ehhez. 10 perc után 20-25 volt az állás.

A második negyedben végig vezetett a Körmend, a szünetben 34-44 állt a táblán. A harmadik játékrészben tudta tartani a vezetést a piros-fekete vendég együttes. Két eladott labdát kihasználba zárkózott a Sopron, 30 perc után 54-58 - állt az eredményjelzőn. Bradford pontjaival ment tíz fölé a negyed közepén a Körmend, két és fél perccel a vége előtt ötig zárkózott a Sopron. Az előnyt már nem adta ki a kezéből Constantinidis legénysége, az Egis Körmend nyerte a Krasznai Ferenc Kupát.

Címkék: Sopron KC

Legnépszerűbb cikkek