Koronavírus - Kérdéses a Sopron Basket szerdai Schio elleni mérkőzése

Az észak-olaszországi Lombardia és Veneto tartományokban a napokban felütötte fejét az emberi életre veszélyes koronavírus, a megbetegedések száma folyamatosan növekszik - írja közleményében a Sopron Basket. A lezárt, fertőzött területek gócpontjainak közvetlen szomszédságában helyezkedik el Schio városa, ahol szerdán 20.30 órakor lépne pályára a csapat az Euroliga alapszakaszának záró fordulójában.

A rendkívüli helyzetben a Sopron Basket vezetése is döntés előtt áll, mely során a játékosok és a közösség védelmét fogja mindenek elé helyezni!

ELSŐ A BIZTONSÁG!

A közelgő Schio elleni mérkőzés kapcsán, a kialakult vészhelyzet miatt arra kérjük szurkolóinkat, hogy semmilyen körülmények között ne induljanak útnak! – hangsúlyozta Török Zoltán, ügyvezető.  – Folyamatosan nyomon követjük az észak-olaszországi helyzet alakulását, és felvesszük a kapcsolatot a FIBA illetékeseivel is. Az egyeztetések és a rendelkezésünkre álló információk alapos feltérképezését követően hétfő délután fogunk végleges döntést hozni a mérkőzés kapcsán, de addig is nyomatékosítva kérünk mindenkit, hogy ne utazzon el Olaszországba!

Legnépszerűbb cikkek