| 2021. augusztus. 26. | 1 perc olvasás

Körözés alatt álló személyeket fogtak el a rendőrök Sopronban és Ivánban

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel és nyolc anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány 23 személyt fogott el: ötöt bűncselekmény elkövetésén értek tetten rendőreink, tizenhat ember jogellenes tartózkodott országunk területén, míg ketten körözés alatt álltak.

Az egyenruhások a megye útjain 399 alkoholszondás ellenőrzést végeztek, ennek során három esetben mutatott pozitív értéket a műszer.

Szabálysértési feljelentéssel 8 esetben éltek a rendőrök, 67 személy esetében közigazgatási bírságot, míg 23 alkalommal helyszíni bírságot szabtak ki.

A járőrök Ivánban, a Rákóczi soron intézkedtek egy 25 éves helybéli férfival szemben 2021. augusztus 25-én 15 óra 50 perckor. A rendőrök az adatainak ellenőrzésekor megállapították, hogy a fiatalembert a Soproni Rendőrkapitányság körözte, ezért őt elfogták, majd előállítását követően a Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Sopronban ellenőriztek a járőrök - ugyancsak augusztus 25-én délután - egy 24 éves hernádnémeti férfit, akiről kiderült, hogy a Miskolci Rendőrkapitányság körözte. A fiatalembert a rendőrök elfogták, majd a rendőrkapitányságra történt előállítását követően a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába vitték.

Borítókép; illusztráció 

Legnépszerűbb cikkek