Körözött férfit fogtak a soproni rendőrök – Az elmúlt 24 óra tükre

Körözött bűnöző, pozitív eredmény a szondázás során, és gyanús adatok egy kocsinál – mozgalmas volt a soproni rendőrök elmúlt 24 órája.

November 28-án a Soproni Rendőrkapitányság rendőrei ellenőriztek egy 26 éves peresztegi lakost 16 óra 15 perckor. A járőrök a férfi autójának ellenőrzésekor megállapították, hogy a forgalmi engedélyben lévő adattal nem egyezik meg a gépkocsi alvázszáma. Az intézkedők a férfit elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.   

Sopronban a Kodály Zoltán téren 20 óra 50 perckor egy 38 éves helyi férfit ellenőriztek a járőrök. A rendőrök megállapították, hogy a férfit a Győri Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja kereste elfogatóparancs alapján, ezért őt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd a megyei rendőr-főkapitányság fogdájába vitték.

Közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartottak a soproni járőrök 2018. november 29-én 2 óra 5 perckor a 84-es számú főúton. Ennek során a rendőrök alkoholtesztert is alkalmaztak a járművezetőkkel szemben. Az ellenőrzés alatt egy sofőr esetében mutatott pozitív értéket az eszköz, ezért további mintavételre előállították.

Legnépszerűbb cikkek