| 2021. január. 28. | 1 perc olvasás

Körözött személyt fogtak el a soproni rendőrök

A győri, soproni és mosonmagyaróvári rendőrök az elmúlt 24 órában körözötteket, ittas járművezetőt és járművezetéstől eltiltott személyeket állítottak elő.

Sopronban, a Magyar utcában igazoltattak a rendőrök egy nőt 2021. január 27-én 11 óra 15 perckor. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a 39 éves helyi lakos ellen körözés van érvényben.

Hegykő külterületén ellenőriztek a járőrök 2021. január 27-én 18 óra körül egy 42 éves soproni férfit, akiről kiderült, hogy őt a Soproni Rendőrkapitányság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszt pozitív értéket mutatott.  

A járőrök 2021. január 27-én a délutáni órákban Mosonmagyaróváron, a Királydomb utcában igazoltattak egy 68 éves férfit, akiről megállapították, hogy ellene a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki.

Hegyeshalomban, a vasútállomáson ellenőriztek a rendőrök 2021. január 27-én 20 óra 30 perckor egy 54 éves nőt és 13 éves lányát, akikkel szemben megállapították, hogy ellenük a Ceglédi Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki.

A Győr Rendőrkapitányság járőrei 2021. január 27-én 12 óra 20 perckor Győrben, a Fehérvári úton közlekedésrendészeti ellenőrzés céljából állítottak meg egy személygépkocsit. Az intézkedés során a jármű 30 éves sofőrjéről kiderült, hogy őt a Győri Rendőrkapitányság a járművezetéstől eltiltotta.

Az igazoltatott személyeket az egyenruhások elfogták, és az illetékes rendőrkapitányságokra – a további rendőri intézkedések végrehajtása érdekében – előállították.

Legnépszerűbb cikkek