| 2022. január. 27. | 1 perc olvasás

Köszönet a GYSEV-es véradóknak

A Magyar Vöröskereszt köszönetet mondott segítőkész munkatársainak és a GYSEV-nek mint véradásszervezőnek. A vasúttársaság tavaly háromszor szervezett véradást, illetve egy alkalommal a Hotel Sopronban várták a véradókat.

A Magyar Vöröskereszt adatai szerint tavaly 261-en adtak vért a GYSEV cégcsoportból.

A Magyar Vöröskereszt köszönő levelében úgy fogalmaz:
„Jelen levelünkkel köszönetünket kívánjuk kifejezni mindazoknak a társadalmi tisztségviselőknek, Önkénteseknek, akik munkájukkal hozzájárultak eredményeinkhez, valamint köszönjük a helyi támogatóknak, önkormányzatoknak, hogy támogatásukkal segítették a véradó eseményeinket. Bízom abban, hogy továbbra is eredményesen, hatékonyan tudunk együttműködni. Kívánok Önnek és a véradás szervezésében részt vevő minden önkéntes közreműködőnek további sok sikert az élet minden területén.”

A GYSEV-es véradások szervezője, Borosné Vártok Eszter így nyilatkozott: „Szeretném megköszönni a véradóknak ezt a szép eredményt! Nagy öröm számomra, hogy ilyen komoly segítséget tudtunk nyújtani a tavalyi évben is, sőt 2022. év elején már lebonyolítottunk egy újabb sikeres véradást. Külön köszönet azoknak a kollégáknak, akik a véradások helyszínén a terem átrendezésénél, összepakolásánál is segítséget nyújtanak.”

 

Legnépszerűbb cikkek