| 2019. február. 3. | 1 perc olvasás

Jótékonysági bált szervezett a Hova Tovább Alapítvány

Vidám hangulatú bálon köszönték meg a Hova Tovább Alapítvány aktivistái azok segítségét, akik támogatásaikkal, adományaikkal, munkájukkal járultak hozzá a szervezet működéséhez. Az alapítványt halmozottan sérült fiatalok szülei hozták létre, hogy legyen egy olyan szervezet, amely a nagykorúvá vált gyermekeiket segíti majd a további fejlődésben.

Egy évtizede, minden évben jótékonysági bált rendez a Hova Tovább Alapítvány a Tercia Hubertusz étteremben, ahol a szervezet nevében Földes Tamásné, kuratóriumi elnök köszöntötte a résztvevőket és elismerését fejezte ki a támogatóknak, segítőkész embereknek.


fotó: Tóth Péter

Földes Tamásné kiemelte, a sérült fiatalok – a soproni önkormányzat által rendelkezésükre bocsátott – Kőfaragó téri központjukban és szervezett alkalmakon vehetnek rész különböző foglalkozásokon, szakkörökön. Hozzátette, örömteli érzés, hogy egyre több jó szándékú, segítőkész ember kapcsolódik be az alapítvány mindennapjaiba és munkájába.


fotó: Tóth Péter

Sopron Megyei Jogú Város önkormányzata nevében dr. Farkas Ciprián köszöntötte a bál résztvevőit. A tanácsnok elmondta, hogy rengeteg egyesület és alapítvány szervezet ilyenkor bált, és ebben a forgatagban mindig kiemelt jelentőséggel bír a Hova Tovább Alapítvány. Ez a szervezet példát mutat mindenkinek áldozatvállalásból, életigenlésből azzal, hogy a sérült embereket támogatják. Az érintettek így a nekik kijáró méltóság elhetik az életüket, zárta szavait a tanácsnok.


fotó: Tóth Péter

fotó: Tóth Péter

Legnépszerűbb cikkek