| 2020. június. 18. | 1 perc olvasás

Farkas Ciprián: köszönet minden soproni polgárnak!

Szerda éjfélkor véget ért a veszélyhelyzet. Nehéz és merőben szokatlan 98 nap áll mögöttünk, épp ezért az első szó a köszöneté - írta Sopron polgármestere közösségi oldalán. Köszönet minden soproni polgárnak, hogy példamutató fegyelmezettséggel járt el az elmúlt időszakban, ami elengedhetetlen volt a sikeres védekezés szempontjából - áll dr. Farkas Ciprián bejegyzésében.


fotó: SopronMédia archív

Külön köszönettel tartozom mindenkinek, aki az egészségügy, a szociális ellátás, a rendvédelem és egyéb más területeken nyújtott megfeszített munkát az elmúlt hónapokban - olvasható a polgármester Facebook oldalán. Köszönet illeti a magyar kormányt is, amely gyors és hatékony válaszokat adott a járvány megfékezésére.

Dr. Farkas Ciprián felhívta a figyelmet, hogy megszűnt az idősek vásárlási idősávja az üzletek és a piacok esetében is; a maszkviselés egyelőre azonban érvényben marad. Az ingyenes közterületi parkolás július 1-éig vehető igénybe az egész országban, ezt követően mindenütt visszatér a fizetős parkolás.

Sopron polgármestere kiemelte: "A mögöttünk hagyott időszakban számos intézkedést hoztunk meg az önkormányzat részéről a soproni polgárok védelmében, amelyek közül továbbra is fennmarad az idősellátási programunk mindazok számára, akik igénylik a segítségünket. Maradjunk elővigyázatosak, vigyázzunk egymásra! Hajrá Sopron! "

Legnépszerűbb cikkek