Közel 80 nehéz helyzetben lévő felnőtt karácsonyát teszi szebbé az önkormányzat

Mintegy 80 nehéz helyzetben lévő felnőtt és idős ember részesült ajándékutalványban és ajándékcsomagban a soproni önkormányzat jóvoltából. A vírushelyzetre való tekintettel idén a Szociális Iroda ügyfélszolgálatán, időpontot egyeztetve vehették át az ajándékokat a jelenlévők. Kedden délelőtt a csomagokat dr. Farkas Ciprián, Sopron polgármestere, és Csiszár Szabolcs alpolgármester személyesen adta át.

Karácsonyhoz közeledve közel 80-an vehettek át ajándékcsomagot a Szociális Iroda ügyfélszolgálatán, Sopron Önkormányzatának jóvoltából. A csomagba az élelmiszerek és karácsonyi apróságok mellett ajándékutalvány is került. Az öt éve működő akció célja, hogy a nehéz helyzetben lévő embereknek egy kicsit megkönnyítsék, szebbé tegyék a karácsonyát.  

- Közeledik a karácsony, néhány napra vagyunk a szeretet ünnepétől. Ilyenkor illő gondolnunk azokra is, akik nehezebb körülmények között élik meg ezt a szép ünnepet. Idén 76 ember az, aki ajándékcsomagban részesül a soproni önkormányzat részéről. Most azok kaptak csomagot, akik az év során a szociális osztály munkatársainak látókörébe kerültek. A soproni szociális intézmények is tehettek javaslatot személyekre és családokra, nekik is biztosítottunk ajándékot – mondta el dr. Farkas Ciprián polgármester.

Az erre jogosultak az ajándékcsomagokat a Szociális Iroda ügyfélszolgálatán vehetik át. A járványhelyzetre való tekintettel a csomagok átadása 2 és fél napig, 15 perces időbeosztásban zajlik.

Legnépszerűbb cikkek