| 2017. április. 24. | 1 perc olvasás

Közel ötszáz gyermek focizott a Bozsik fesztiválon Sopronban

Vasárnap került megrendezésre az Alközpont Bozsik fesztivál az Ágfalvi úti sportpályán, ahol minden résztvevő utánpótláskorú gyermek egy igazi focis délelőttel gazdagíthatta sportélményeit.

Az SC. Sopron szervezésében került megrendezésre az Alközpont Bozsik Fesztivál, melyen a helyi utánpótláskorú csapatok mellett a környékbeli települések is szép számmal képviseltették magukat, így több korosztályban, közel 500 lurkónak nyílt lehetősége részt venni ezen a rendezvényen.

A focis délelőttön a gyerekek a labdarúgás iránti szeretetüket és a mozgás örömét szervezett formában tudták kifejezni, ahol elsősorban nem az eredményesség, hanem a testmozgás és a sportolás lehetőségének biztosítása volt a fő szempont, amelyel éltek is az egyesületek és örömmel hozták el korosztályos csapataikat.  

Bár az időjárás szeszélye folytán időnként feltámadt a szél, de a gyerekek erről tudomást sem vettek, hiszen nagy lelkesedéssel, igazi kis közösségeket alkotva buzdították egymást és vettek részt a remektalajú sportpályán tartott mérkőzéseken, ahol természetesen számtalan gól is született. 

A torna végén senki sem maradt jutalom nélkül, és bár eredményhirdetést nem tartanak a rendezvényen, a dicséret mindenkinek járt és a szervezők egy-egy szelet csokoládéval ajándékoztak meg minden kis focistát ezen a vasárnap délelőtti focifesztiválon. 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek