| 2019. február. 21. | 1 perc olvasás

Közgyűlést tartott a 150 éves Soproni Városszépítő Egyesület

Közgyűlést tartott a Soproni Városszépítő Egyesület kedden délután. Az idén 150 éves szervezet vezetősége beszámolt a tavalyi év történéseiről, illetve áttekintették a jubileumi év programjait. Az eseményen részt vett dr. Fodor Tamás polgármester, Barcza Attila Sopron és térsége országgyűlési képviselője és dr. Farkas Ciprián tanácsnok is.

Komoly munka eredménye, hogy a Városszépítő Egyesület átvehette a Civitas Fidelissima díjat a Hűség Napján – mondta dr. Józan Tibor elnök. Hozzátette, az elődök és a jelenlegi tagság tevékenységét ismerték el, ami felöleli az egyesület 150 évét.


fotó: Griechisch Tamás

Dr. Józan Tibor felvázolta a jubileumi év programjait, amelyek egy pályázat részeként valósulhatnak meg. A vezetőség és a tagság is bízik benne, hogy kedvező elbírálást kap a projekt, így méltó módon ünnepelhetik meg az egyesület 150 éves fennállását.


fotó: Griechisch Tamás

A közgyűlésen részt vett dr. Fodor Tamás polgármester is, aki elismerően szólt az egyesület tevékenységéről. Mint mondta, a város vezetése nem tud mindent megoldani, ezért nagy szükség van a civil szerveződésekre. A Soproni Városszépítő Egyesület ennek kiváló példája, amely követendő példa lehet bárki előtt. Dr. Fodor Tamás a várost érintő fejlesztésekről tájékoztatta a hallgatóságot, kiemelve azokat a projekteket, amelyek körül számtalan tévhit kapott szárnyra.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek