Közkívánatra: A dzsungel könyve

A közönség kívánságára bérletszünetes előadásként látható A dzsungel könyve című musical a Soproni Petőfi Színházban február 2-án (csütörtökön) délután négy és este hét órakor.

Dés László - Geszti Péter - Békés Pál darabját Pataki András állította színpadra, a koreográfus Szakál Attila, a jelmeztervező Húros Annamária. Balu szerepét Mikó István alakítja. A produkció az évad egyik legnagyobb sikere a soproni teátrumban.  A dalok élőben hangzanak el, zenei alap segítségével, külső, élőben éneklő kórus részvételével.  A slágerré vált népszerű dalok, mint A tigris éjszakája, a Beszél a szél, Beindul a pofonofon, a Válj kővé!, a Szavakat keresek, a Monky-funky az egész előadás alatt biztosítják a vidámságot és jó hangulatot a látványos táncos betétekkel együtt.

A musical sikeres nyári premierjét a fertőrákosi barlangszínházban tartották, ahol összesen hatszor volt látható a darab, majd Pápán is eljátszotta azt a stáb és ősztől a kőszínházban is látható  volt az előadás. Most a közönség kérésére kétszer még műsororra tűzi a produkciót a teátrum.


fotó: Pro Kultúra Sopron

fotó: Pro Kultúra Sopron

Legnépszerűbb cikkek