| 2017. március. 8. | 1 perc olvasás

Közlekedési baleset okozójának azonosításához kérik a lakosság segítségét a soproni rendőrök

A Soproni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 08050/312/2017. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás adatai alapján 2017. március 3-án 18 óra 48 perckor a sértett kerékpárral közlekedett Sopronban, a Kossuth Lajos utcában. A Kossuth Lajos utca 8/A. szám előtt lévő kijelölt gyalogos átkelőhelyen a kerékpárral akart áthajtani, mely során a Vörösmarty utca irányából érkező, ismeretlen személy által vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú személygépkocsi elé hajtott és a két jármű összeütközött, a kerékpáros az úttestre esett és megsérült.

Az ismeretlen járművezető az ütközést követően megállás és segítségnyújtás nélkül a Csatkai Endre utca irányába elhajtott.

A közlekedési baleset bekövetkezéséről a rendőrség kamerafelvétellel rendelkezik.

Kerékpárost ütött el Sopronban

A rendőrség kéri, hogy aki a közlekedési balesettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Soproni Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Legnépszerűbb cikkek