| 2020. március. 7. | 2 perc olvasás

Közösségformálás a jótékonyság jegyében

Második alkalommal hívták életre a Rotary Night című rendezvényt Sopronban. A Solo Restaurantban szombaton tartott nőnapi program céljai között egyaránt szerepelt a jótékonyság, és a rászorulókat segítő szervezet közösségének építése is.

- A Rotary Night egy koktélest, amelyben a vacsora, a tánc és a tombola egyaránt szerepet kap. Ezek a színvonalas és szórakoztató elemek idén sem maradhattak ki a rendezvényből, amelynek fontos küldetése van - emelte ki Suri Vera, a Rotary Club Sopron Pannonia soros elnöke. - Ezt a programot azért hívtuk életre, hogy megismertessük a Rotary Club nevét és szellemiségét a városban. A szervezet egyik fő küldetése a jótékonyság, amely ebben a rendezvényben is kiemelt szerepet kapott, hiszen ezúttal a soproni és környékbeli rászoruló családokat tudjuk támogatni.

Suri Vera, a Rotary Club Sopron Pannonia soros elnöke
Suri Vera, a Rotary Club Sopron Pannonia soros elnöke
fotó: Griechisch Tamás

A rendezvényen Sopron Megyei Jogú Város képviseletében dr. Farkas Ciprián, polgármester a következő szavakkal köszöntötte a résztvevőket: „Ez a szervezet húszéves, amelynek kapcsán szeretném tiszteletemet kifejezni a klub tagjai iránt. Önök a segélyező tevékenységükön keresztül olyan cselekedeteket folytatnak, amelyek máshogy nem pótolhatók, és nélkülözhetetlenek. A lokálpatrióta szemlélet és a társadalmi felelősségvállalás nagyon szép kicsúcsosodása az, amit ennek a szervezetnek a tagjai képviselnek napról-napra.” 

Dr. Farkas Ciprián, Sopron Megyei Jogú Város polgármestere
Dr. Farkas Ciprián, Sopron Megyei Jogú Város polgármestere
fotó: Griechisch Tamás

A Rotary Club Sopron Pannonia évről-évre számos, mára már hagyományossá vált rendezvényt hív életre városunkban és környékén. A szervezet népszerűségét mutatja, hogy tavaly négy új, lelkes fiatal csatlakozott hozzájuk. - Ők megadják azt a lendületet, amelyre szükségünk van. Nagyon várjuk az új tagokat, hiszen minél többen vagyunk, annál rugalmasabban tudunk dolgozni klubunk nemes céljai érdekében - emelte ki Suri Vera.


fotó: Griechisch Tamás

A II. Rotary Night, amely a Rotary Club Sopron Pannonia és a Rotaract Club Sopron szervezésében valósult meg, az ínyenc falatokat kínáló vacsora után hajnalba nyúló táncos mulatsággal zárult.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek