Kreativitás, ízlés, színek

  2019. október 10. - www.sopronmedia.hu (Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft.)

Október 19-én, szombaton Mahó Andrea színésznő, valamint a Jazzical Trió rendhagyó koncertjével folytatódik a már hagyományossá váló őszi Eszterháza Meets Jazz koncertsorozat.

Az Artisjus- és az év musical-énekese kategóriában eMeRTon-díjas színésznő ezúttal két igen különböző és különleges világba kalauzol el bennünket: a magyar népzene és a musicalek megunhatatlan világába.Partnere a napjaink egyik legkísérletezőbb hazai jazz-zongoristájaként számon tartott Káel Norbert és triója lesz, akik nem félnek átlépni műfaji határokat. “Szerintem nem léteznek kategóriák, csak színtisztazene. (...) Ami engem illet, szeretem az újfajta megközelítéseket, a klasszikus zene és a jazz elegye pedig hihetetlenül izgalmas világot alkot, akárcsak egy impresszionista festmény. Amikor a közönség először találkozik a kettő fúziójával, az nagy meglepetéseket szokott okozni – de mindig sikert arat.” vallotta művészetükről a zenekarvezető.

2019. október 19-én a fertődi Esterházy-kastély Marionettszínházának vendégei Mahó Andrea és a Jazzical Trió, akik a barokktól a musicalig jazz köntösbe bújtatott zenetörténeti kalandozásokra várják vendégeiket.

Kérem, várjon... Kérem, várjon...