| 2018. június. 1. | 2 perc olvasás

Küldöttgyűlést tartott a Sopron és Vidéke Ipartestület

A Sopron és Vidéke Ipartestület küldöttgyűlést tartott a Pannonia Med Hotelben pénteken. Az eseményen az ünnepélyes pillanatok kerültek a központba: segítőit, és jubiláló tagjait is köszöntötte a köztestület.

Az ülésen Károlyi Gyula üdvözölte a küldötteket. A Sopron és Vidéke Ipartestület elnöke a 2017-es esztendő legfontosabb mozzanatairól valamint az iparosság előtt álló kihívásokról beszélt. Károlyi Gyula azt mondta: a küldöttgyűlés ez alkalommal sok ünnepi pillanatot tartogat, hisz köszönetet mondanak segítőiknek és jubiláló tagjaiknak is.

Ennek szellemében a Sopron és Vidéke Ipartestület Díszoklevéllel ismerte el Firtl Mátyás, a térség korábbi országgyűlési képviselőjének munkáját és az eredményes együttműködést. Firtl Mátyás közérdekű feladatai miatt nem tudott részt venni az ülésen, az oklevelet Tóth Éva önkormányzati képviselő, a Gazdasági Bizottság elnöke vette át, akinek munkáját  szintén Díszoklevéllel ismerte el az ipartestület.

Tóth Éva megköszönte az elismerést, majd beszédében kiemelte: a gazdaság alapja az a termelő tevékenység, ami a kétkezi munkára, az iparosságra vezethető vissza. A magyar vállalkozói szektor jelentős fejlődésen ment keresztül, mely egy közös munka eredménye, és mely fejlődésnek folytatódnia kell a jövőben is.


Fotó: Griechisch Tamás

Fotó: Griechisch Tamás

Fotó: Griechisch Tamás

A küldöttgyűlésen jelen volt Barcza Attila Sopron és térsége országgyűlési képviselője és Dr. Farkas Ciprián tanácsnok, országgyűlési képviselői munkatárs is.

- A soproni iparosok munkája a város fejlődése szempontjából meghatározó, tisztelet és megbecsülés jár nekik - mondta köszöntőjében Barcza Attila és kiemelte: a térség képviselőjeként először van jelen a küldöttgyűlésen és abban bízik, hogy a jövőben szoros együttműködés alakul  ki az iparosokkal. Az Országgyűlésben a vállalkozások számára fontos Költségvetési Bizottság tagjaként kezdte meg a szakmai munkát és reméli, hogy ezen keresztül is hatékonyan tudja segíteni a soproni köztestület tevékenységét.


Fotó: Griechisch Tamás

Az ünnepi pillanatok sorában átadták a Sopron és Vidéke Ipartestület kitüntetéseit: aranykoszorús okleveleket osztottak ki és jubiláló tagjaikat is köszöntötték.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek