| 2021. december. 17. | 2 perc olvasás

Különleges helyen zárta az évet a Soproni Tigrisek egyesülete

Megtartotta a már hagyománynak tekinthető évzáró rendezvényét a Soproni Tigrisek kosárlabda csapata. Idén különleges helyszínen köszöntötte Nagy Tamás ügyvezető és dr. Farkas Ciprián polgármester az edzőket.

Egy csodás helyszínen tartotta évzáróját a Soproni Tigrisek szakmai gárdája. A Sopronban lévő Christmas Village nem is áll olyan messze a kosárlabdázástól. – A 25 éve Soproni Tigriseknek mindig nagyon fontos volt a családias hangulat, ez a varázsunk. Ez egy olyan ritka pillanat, van egy család, ahol négy fiú van, és mind a négyen a Tigrisek játékosai. Ez a család csodálatos karácsonyfadíszeket készít, és most ők látnak minket vendégül az évzáró rendezvényünk erejéig. Itt szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, akik segítsége, munkája által a Soproni Tigrisek immár huszonöt éve fennáll -  emelte ki Nagy Tamás.  

Norbert Wratschko örömmel látta vendégül az edzőket, karácsonyfadísz gyárában, hisz mind a négy gyermeke sokat köszönhet ennek a sportágnak - A gyerekek nagyon szeretik a csapatsportot és én ismertem Nagy Tamást, így kerültünk kapcsolatba a Soproni Tigrisekkel, így most mind a 4 gyerekem ott kosárlabdázik. Nagyon családias a hangulat és nagyon jók az edzők. Nagyon szép eredményeket érnek el e fiúk – emelte ki. 


fotó: Griechisch Tamás

A város és a Soproni Tigrisek évek óta szoros együttműködésben vannak mondta el Nagy Tamás köszöntőjében és külön köszönetet mondott a városvezetésnek, hogy ebben a pandémiás időszakban is támogatták a csapatot – Ez a sportegyesület az egyik leginkább családias jellegű utánpótlás-sportegyesület Sopronban. Nagyszerű sportsikerekkel öregbítik a város hírnevét, különös tekintettek a kerekesszékes csapatra. Ezek kapcsán is szeretnénk kiemelni nagyrabecsülésünket Nagy Tamás és a Soproni Tigrisek irányába – emelte ki Farkas Ciprián,  Sopron polgármestere.

A Soproni Tigrisek Egyesülete nagyon szép sikereket ért el a 2021-es idényben. 14 előkészítő és 10 felnőtt csapattal vannak jelen a hazai sportéletben. Több csapat is eredményes szerepel a bajnokságban a kerekesszékes csapat pedig az újabb Bajnoki címért küzd idén is. 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek