| 1 perc olvasás

Különleges ruhaköltemények a GYIK Rendezvényházban

Zoób Katalin, a Katti Zoób divatmárka létrehozója nyitotta meg a Repertoár - A hűség örök trend című tárlatot a GYIK Rendezvényházban vasárnap. A megnyitó beszédeket követően a 85 különleges ruhakölteményből álló kiállítást maga az alkotó mutatta be a jelenlévőknek egy tárlatvezetés keretében.

Fotók: Rombai Péter

Zoób Katalin divattervező kiemelte:

30 éves a márka, ez a kiállítás a 25. születésnapra állt össze először. Ekkor egy nagy változás volt a márka életében, új helyre költöztünk, így az évtizedek alatt sok minden felgyűlt. Saját magunknak az lesz a legszebb ajándék, ha egy ilyen visszatekintő anyagot összeállítunk. A Vigadóban állítottuk ki először ezeket a ruhákat, akkor éreztem először, hogy mekkora ereje van annak, hogy ezt a fajta kézművességet, ami a divatipar mögött van, meg lehet úgy mutatni, hogy a ruhákkal történeteket meséljünk. Ezek a történetek nemcsak az én és a családom történetei, hanem a munkatársaim történetei is. Nagyon jó érzés volt, hogy ez alatt az 5 év alatt Magyarország fontosabb helyeit járjuk. Nekem Sopron különösen kedves hely.
Fotók: Rombai Péter

Stöckert Tamás önkormányzati képviselő a SopronMédiával megosztotta:

Elsősorban azért jelentős ez a kiállítás, mert egy világhírű divattervezőt köszönthetünk ma itt, a GYIK Rendezvényházban. Ezenkívül a kiállítás mottója, hogy "A hűség örök trend", Sopron pedig a hűség városa, és ez a kiállítás is ennek a jegyében született meg. Mindenkit arra biztatok, hogy tekintse meg ezeket a ruhakölteményeket.

 

A különleges ruhákat augusztus 28-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

 

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek