| 2019. június. 9. | 1 perc olvasás

Kultúra elvitelre - Könyvheti rendezvény a Jerevánon

A Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzata a 90. Ünnepi Könyvhét alkalmával szervez könyvbörzét a Jereván lakótelep szolgáltatóháza átriumában.

A felújított szolgáltatóház, a Jereván központja volt már helyszíne koncertnek, ünnepi műsornak és jótékonysági könyvvásárnak, vetítésnek egyaránt. Ezúttal a részönkormányzat a Széchenyi István Városi Könyvtárral közösen egy különleges könyvbörzét szervez június 15-én, szombaton, 10 és 16 óra között.

A kultúra elvitelre elnevezésű rendezvény azt a célt szolgálja, amelyet a szolgáltatóház felújításakor is megfogalmaztunk: hogy kultúrával, értékes közösségi eseményekkel töltsük ki a megszépült belső tereket – mondta el Tóth Éva, a Jereván lakótelep településrészi Önkormányzat elnöke. Az önkormányzati képviselő örömét fejezte ki, hogy a városi könyvtárban egy újabb együttműködő intézményre találtak abban, hogy a Jereván lakótelep életébe izgalmas, különleges közösségi rendezvényt vigyenek.

Horváth Csaba, a könyvtár igazgatója elmondta: örömmel teljesítik a részönkormányzat kérését, hogy a könyvhétnek a lakótelep legyen az egyik helyszíne, értékes, jó könyvek, jó hangulat és meglepetés is várja a 90. Ünnepi Könyvhét szombatján a Jereván lakótelepen élőket.

Legnépszerűbb cikkek