| 2019. február. 3. | 1 perc olvasás

Kultúrházak éjjel-nappal a GYIK Rendezvényházban is!

A GYIK Rendezvényház idén is kapcsolódik a Kultúrházak éjjel-nappal című országod rendezvénysorozathoz. A szervezők ennek keretében önfeledt kikapcsolódással, szórakozással és figyelemre méltó beszélgetéssel mutatják meg a házban folyó színvonalas munkát.

2019-ben február 15. és 17. között ismét egy teljes hétvégén át várják országszerte több száz kulturális központban és művelődési házban az érdeklődőket változatos és értékes programokkal a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozat keretében. A Magyar Népművelők Egyesülete által tizenhárom évvel ezelőtt útjára indított eseménysorozat célja, hogy minél többen legyenek részesei a közművelődési intézmények által nyújtott kulturális sokszínűségnek. Az idei jelmondat: „MINDENNAP ÉRTÉKET ADUNK”. Ezzel kívánják jelezni, hogy a közművelődés a hétköznapokban is értékes kultúrát közvetít és teremt. 

                 

A GYIK Rendezvényház idén kapcsolódik az eseményhez, így 2019. február 15. és 17. között 3 olyan rendezvényre invitálják a közönséget, amely önfeledt kikapcsolódással, szórakozással és figyelemre méltó beszélgetéssel mutatja meg a házban folyó színvonalas munkát. Február 15-én, pénteken éjszaka zenés-táncos estet tartanak 19.00-02 óráig, ahol a cha-cha-cha, rumba, tango, keringők, jive és szamba vérpezsdítő dallamira táncolhatnak az érdeklődők.

Február 16-án szombaton 14.00-kor plakátkiállítást nyílik, ahol a GYIK múltját (2011-2019), a nagyobb és sikeres rendezvényeit  mutatják be plakátok segítségével. Utána kötetlen hangulatú beszélgetésre is sor kerül, amelyen a GYIK Családi Grillkert nyári, szabadtéri rendezvényeit ismertetik az intézmény munkatársai egy pohár bor, tea mellett. Február 17-én vasárnap 18 órakor Koós János érkezik a városba, s felhangzanak a GYIK színpadán a legismertebb slágerek.

A GYIK munkatársai remélik, hogy az intézményben folyó kulturális tevékenység sokszínűségét - annak egy szeletét – meg tudják mutatni a nagyközönségnek a jelenleg tartó felújítási munkák ellenére is.

Borítókép: a GYIK Rendezvényház a felújítás előtt

Legnépszerűbb cikkek