| 2017. október. 2. | 1 perc olvasás

Kultúrpaletta a Macskakőben

Szeretettel várják a pedagógusokat az ingyenes kulturális börzére, ahol a soproni múzeumok és könyvtárak, levéltárak mutatkoznak be a 2017/18-as tanévre szóló múzeum-, könyvtár-, és levéltár pedagógiai programajánlatukkal.

A kötetlen eseményen az érdeklődők megismerkedhetik a város iskolán kívüli oktatási palettáját, az óvodás, általános iskolás és középiskolás korosztály számára ajánlott foglalkozásokat és személyesen egyeztethetnek az intézmények munkatársaival.

Látogasson el az eseményre és találja meg a diákjai számára leginkább megfelelő foglalkozást!

Kiknek ajánlják? 

Óvodapedagógusoknak, általános iskolai és középiskolai tanároknak

Miért érdemes elmenni?

 
Mert egy helyen tájékozódhat a múzeumok és könyvtárak 2017-18-as tanévre szóló pedagógiai programkínálatáról, így beépítheti a foglalkozásokat az éves tantervbe mint egy-egy színes, iskolán kívül megvalósuló programot. Személyesen egyeztethet a múzeum-, levéltár-, és könyvtárpedagógus kollégákkal, hogy megtalálja az Önnek és a diákoknak legmegfelelőbb foglalkozást.

Mikor, hol?

2017. október 03. 15.00-17.00 óra

Macskakő Gyermekmúzeum Sopron, Szent György utca 12. 
 

A börzén bemutatkozó intézmények:
Soproni Múzeum, Erdészeti Múzeum, Esterházy kastély-Kismarton Eszterháza Központ és Széchenyi István Emlékmúzeum, MNL Győr-Moson-Sopron Megye Soproni Levéltára, Központi Bányászati Múzeum, Sarródi Tájház, Soproni Evangélikus Levéltár, Scarbantia Fóruma Régészeti Kiállítóhely, Széchenyi István Városi Könyvtár

Legnépszerűbb cikkek