| 2019. október. 2. | 1 perc olvasás

Lakossági fórumot tartott dr. Szájer József

"Nem szabad megtörni azt a lendületet ami Sopront és az itt zajló fejlesztéseket jellemzi" Ezt hangoztatta dr. Szájer József,európai parlamenti képviselő, aki szerdán tartott lakossági fórumot a városban.

-Sopron célja legfőképpen az, hogy lendületben maradjon - mondta a fórum elején, köszöntőjében dr. Farkas Ciprián városi tanácsnok. - A jelenlegi fejlesztési program választ ad városunk jövőbeli kihívásaira: úgy a tapasztalható közlekedési jelenségek orvoslására, a gazdaságfejlesztésre az ipari parkkal és a turisztikai megújulásra. Ezen felül a hagyományainkat és az értékeinket is ápoljuk azzal, hogy a belvárost felújítottuk kormányzati forrásból és a Szent Mihály-templom is éppen megújulóban van - tette hozzá.


fotó: Griechisch Tamás

 - Nagyon sok minden elindult Sopronban! Rengeteg fejlesztés van  - különösképpen az itt kezdődő Modern Városok Program eredményeként -  és ezek továbbvitele a város feladata. Nem szabad megtörni ezt a lendületet és az országos támogatást is meg kell őrizni azokhoz a feladatokhoz, amiket itt Sopronban a város vezetői elindítottak - emelte ki tájékoztatójában dr. Szájer József európai parlamenti képviselő, aki közvetlenül Brüsszelből érkezett a fórumra és az ott folyó munkába és tendenciákba is betekintést adott a hallgatóságnak.


fotó: Griechisch Tamás

fotó: Griechisch Tamás

Legnépszerűbb cikkek