| 2016. október. 2. | 1 perc olvasás

Lánykérés szombat este Sopronban a cirkusz porondján! VIDEÓ!

Szombaton este a Magyar Nemzeti Cirkusz előadása közben kérte meg párja kezét Roland a cirkusz porondján.

Sopron nem csak a hűség, hanem már többször bebizonyosodott, hogy a kreatív és romantikus fiatalemberek városa is. Szombaton este a városunkban szerepelő Magyar Nemzeti Cirkusz előadásán, a bohóc hívott ki a közönség soraiból párokat egy kis közös mókázásra, és a titkos szervezésnek köszönhetően - amiben a fiatalember partnere volt a cirkusz társulata is - bekerült ebbe a produkcióba a lánykérésre készülő Roland és Evelin is. 


sopronmedia.hu

A bohócos mutatvány végén a porondmester meglepetésként annyit mondott csak, hogy a fiatalember egy meglepetéssel is készült és átadta a mikrofont a fiatalembernek, aki letérdelve kérte meg szereleme kezét.

A hölgy természetesen igent mondott a meglepetés lánykérésre, amit a bohóc konfettiesővel a közönség pedig hatalmas tapssal díjazott.  

Külön köszönet jár Ifj. Richter József igazgatónak és társulatának, akik segítették a fiataloknak ezt a napját emlékezetessé tenni. 


sopronmedia.hu

Evelin és Roland, mint megtudtuk jövő nyár végére tervezi az esküvőt, akiknek sok boldogságot kíván a sopronmedia.hu stábja is! 

Evelin és Roland
Evelin és Roland
sopronmedia.hu

Legnépszerűbb cikkek