| 1 perc olvasás

Látogatószámlálás a Soproni Parkerdőben - Önkénteseket keresnek!

A Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar Ökológiai Gazdaságtan Intézete a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt-vel (TAEG Zrt.) felmérést végez a soproni erdőkben, melyhez önkéntesek közreműködését várják.

Az egyetemi hallgatói projekthét keretében a TAEG Zrt-vel közösen egy felmérés készül, amelynek célja a Soproni Parkerdő látogatottságának, és az odaérkező erdőjárók erdőjárási szokásainak, attitüdjeinek felmérése. A kutatástól sok hasznos információt várnak arra vonatkozóan, hogy a parkerdő különböző pontjain mekkora a látogatóforgalom, a kirándulók milyen útvonalon haladnak, és egy kérdőív kitöltését is elvégzik. A látogatószámlálás két teljes napon át történik, amelynek első napjához számítanak külsősök részvételére.
A második napon (május 31.) az egyetemi hallgatók és oktatóik végzik a számlálást, majd a projekthét többi napján kielemzik az adatokat.
A számlálás és a kérdőívezés 2023. május 28-án vasárnap zajlik, reggel 9 és este 7 óra között. Az időzítés tudatos, hisz reményeik szerint sok-sok kirándulót tudnak majd megszólítani.
A felmérésben való részvétel ÖNKÉNTES. AA szervezők kérése, hogy a jelentkezők  az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével jelezzék részvételi szándékukat. Nagy segítség lenne legalább egy félnapos közreműködés.
A látogatószámlálás módszertanáról 2023. május 26-án pénteken 10 órakor tartanak  személyes tájékoztatót az LKK-n, illetve online (TEAMS).
https://forms.office.com/e/BrxrHBeM7x
Jelentkezni 2023. május 25-én 12 óráig lehet.

Legnépszerűbb cikkek