| 2019. szeptember. 14. | 1 perc olvasás

Látvány és muzsika – kiállítás és zene a Jereván lakótelepen

Különleges helyszínen állították ki Süliné Huszár Lilla, a Soproni Szimfonikusok hegedűművésze festményeit. A Jereván lakótelepen található szolgáltatóházak átriuma adott helyett a tárlatnak. z akvarell technikával készült képeket rengetegen megcsodálták.


fotó: Griechisch Tamás

Nyárvégi szabadtéri kiállítást rendeztek szombaton Látvány és muzsika címmel. A rendhagyó, de mindenképpen nagyon eredeti kiállítást a Soproni Képzőművészeti Társaság elnöke nyitotta meg. Keresztény Richárd kiemelte, hogy az akvarell technikával gyönyörű képeket alkotott a Süliné Huszár Lilla.


fotó: Griechisch Tamás

Nem csak megszépült, igényesen megújult, de a művészeti és kulturális rendezvényeknek köszönhetően a közösségnek élményt, szórakozást, örömteli időtöltést is kínáló eseményekkel, közösségi élettel telt meg a szolgáltatóház átriuma  - mondta a Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzatának elnöke. Tóth Éva szerint a fejlesztéseknek értelmet az ad, ha azok a közösség életét a mindennapokban szolgálják, de az ünnepek alkalmával is összehozzák az embereket. A Jereván településrészen ezért igyekszik a Részönkormányzat színes programokat szervezni, ezért a város egyik legigényesebb közösségi terévé tette a szolgáltatóház belső udvarait, különleges, színvonalas, igényes programokkal. Az elnök köszönetét fejezte ki minden, a rendezvények sikerét előmozdító együttműködő partnernek: a Soproni Képzőművészeti Társaság elnökének, a Pro Kultúra Sopronnak, a Soproni Szimfonikusoknak, a Soproni Zeneiskolának, a Lővéri Nyugdíjas Klub tagjainak és nem utolsósorban S. Horváth Lilla művésznek az élményért.


fotó: Griechisch Tamás

Dr. Farkas Ciprián, fejlesztési tanácsnok örömét fejezte ki, hogy pezsgő élet folyik a lakótelepen. Kiemelte az elmúlt időszak nagyobb megmozdulásait, a Jereváni gyereknaptól kezdve a mozin és a Retro Sopron képnézegető rendezvényen át a szombati kiállításig.

Az alkotó, Süliné Huszár Lilla és tanítványa hegedő muzsikával szórakoztatta a megjelenteket.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek