| 2022. január. 26. | 1 perc olvasás

Lebuktak a tolvajok!

A soproni nyomozó hamar kiderítette, hogy kik lopták el az elektromos rollert.

A Soproni Rendőrkapitányságon kisebb értékű dolog elleni erőszakkal elkövettet lopás bűntette miatt indítottak nyomozást ismeretlen tettesek ellen - a sértett feljelentése alapján - 2022. január 21-én.

- Múlt pénteken kaptam meg a főnökömtől az ügyet, amiben azonnal el is kezdtem nyomozni – kezdte el beszámolóját Füzi Balázs rendőr főtörzszászlós, a Soproni Rendőrkapitányság nyomozója.

- Két fiatal, maszkos, kapucnis férfi ellopott egy elektromos rollert egy társasház lépcsőházából. A járgány két kerékpárhoz volt hozzázárva. Úgy tudták elemelni, hogy lecsavarozták a kormányát, majd kibújtatták a lakat alól. Sikerült azonosítanom a tetteseket, akiknek a tartózkodási helyét is kiderítettem. Amikor először mentem ki rendőrtársaimmal a címükre, nem találtam otthon senkit sem. Tegnap azonban sikerrel jártam, az egyik elkövető ajtót nyitott. A kapitányságon beismerő vallomást tett, ezt követően pedig a társát is elfogtuk – számolt be röviden a történtekről a nyomozó.

A sértett a mai napon a Soproni Rendőrkapitányságon visszakapta az ellopott járművét, így a több mint 100.000,- forintos kára térült meg. Elmondta, gyakorlatilag nem is hitt abban, hogy valaha meglesz a rollerre, csak abban bízott, hogy az elkövetőket sikerül a rendőröknek elfogniuk. Ez most neki dupla öröm - jelentette ki, miközben megköszönte a nyomozó munkáját.


Fotó: Soproni Rendőrkapitányság

Borítókép: Soproni Rendőrkapitányság

Legnépszerűbb cikkek