| 2019. november. 29. | 1 perc olvasás

Legyél részese az “Emlékszel, Sopronban? - A Halott Pénz sztori” című film premierjének

Budapesten, az Akvárium Klubban mutatják be az “Emlékszel, Sopronban? - A Halott Pénz sztori” című filmet, melyre most Soproniakat is várnak!

15 év, 95 perc 15 dal, 22 kamera és 3560 vágás, 25.000 rajongó... Számokban kifejezve így lehet összefoglalni azt az egyedülálló filmet, amely a 15 éves Halott Pénz történetét foglalja össze a júniusi Telekom VOLT Fesztiválon bemutatott jubileumi show-n keresztül. A számos vendéget felvonultató koncert legemlékezetesebb pillanatai mellett a filmben exkluzív interjúkban a zenekar tagjai, hozzátartozók, zenésztársak, barátok is megszólalnak. Az „Emlékszel, Sopronban? – a Halott Pénz-sztori“ december 1-jén a budapesti Akvárium Klubban lesz látható először.

A VOLT Fesztivál soproni kötődése miatt most egy egyedülálló lehetőséget kínál fel a város lakóinak, ugyanis szeretettel vár mindenkit, aki szeretne részt venni az Akvárium Klubban lévő premieren december 1-jén 14 órakor.

Mindössze annyi a teendőd, hogy részvételi szándékod jelzed az [email protected] email címen legkésőbb november 30-án 14 óráig, a szervezők pedig gondoskodnak a transzferről Sopronból a vetítésre és vissza.

Ízelítő a filmből: 

Legnépszerűbb cikkek