| 2021. május. 21. | 1 perc olvasás

Legyél te is rendőr!

Új tagokat toboroz a Soproni Rendőrkapitányság. A toborzási kampányt pénteken, a Várkerületen kezdték meg és már akadt is jelentkező, aki a rendőrség kötelékében képzeli el a jövőjét.

A rendőrség munkatársai igyekeznek minél szélesebb körben felhívni a figyelmet arra, hogy várják a jelentkezőket a rendőrség kötelékébe. A kampány keretében jövő héten több középiskolába is ellátogatnak az egyenruhások.

A toborzási kampány június elejéig tart. Olyan 18 és 55 év közötti magyar állampolgárok jelentkezését várják, akik el tudják képzelni a jövőjüket a rendőrség kötelékében. Hisz a rendőri hivatás, olyan ami egy életre szól és biztos jövőt tud adni. - mondta Babelláné Lukács Katalin, r.őrnagy, kiemelt bűnmegelőzési főelőadó.

Az érdeklődők között már az első napon akadt olyan, aki a rendőrség kötelékében képzeli el a jövőjét, már kinézte a képzést és most igyekszik beszerezni a megfelelő dokumentumokat.

A jelentkezés feltételeiről és az aktuális képzésekről az érdeklődők év közben is kérhetnek felvilágosítást a rendőrkapitányságokon, illetve informálódhatnak a Rendőrség honlapján és a Legyél te is rendőr! Facebook oldalon is.

Címkék: police

Legnépszerűbb cikkek