Legyél te is rendőr! -Tíz hónapos rendőrképzés indul

Tíz hónapos rendőrképzés indul újra a Körmendi- és Miskolci Rendvédelmi Technikumban, valamint a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Rendőrképző Akadémia Adyligeti és Szegedi Járőrképző Tagozatán. Sikeres felvételi esetén a jelentkező a képzés első napján már munkavállalói jogviszonyban áll a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitánysággal, majd 2 hónap után próbaidős őrmesterként kerül kinevezésre.

Jelentkezési egységcsomagot a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához kell eljuttatni, a borítékra kerüljön rá „Rendőrjárőr képzés”, vagy elektronikusan a [email protected] email címre kell megküldeni.

2021-ben induló képzések:

a 2021. április 01-én induló képzés jelentkezési határideje 2021. január 31.,

a 2021. szeptember 01-én induló képzés jelentkezési határideje 2021. május 31.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A rendvédelmi technikumok továbbá államilag elismert, 2 tanéves képzési idejű 5 1032 1803 azonosító számú technikus szintű Rendőr tiszthelyettes szakképzettséget adó, érettségire épülő, iskolai rendszerű, nappali tagozatos szakmai oktatásra várják a jelentkezőket.

Jelentkezési határidő: 2021. február 19.

Azok a jelentkezők, akik az alábbi ágazati képzésekben folytattak/-nak tanulmányokat előzetesen megszerzett tudásuk beszámításának kérelmezésével jelentkezhetnek a szakképzésre.

1. Másfél (a továbbiakban: 1,5) tanéves képzési idejű szakképzésre jelentkezhet, aki a Rendészet és közszolgálat ágazati képzésben Fegyveres szervek és vagyonvédelmi ismeretek tantárgyból Rendészet ismeretek szakmai érettségi vizsgát tett és érettségi végzettséggel rendelkezik vagy Közszolgálati ügykezelő (OKJ 52 345 04) szakképesítéssel és Rendészeti és közszolgálati ismeretek ágazati szakmai érettségivel és érettségi végzettséggel rendelkezik, illetve azt legkésőbb 2021. július 1-ig megszerzi.

2. Egy (a továbbiakban: 1) tanéves képzési idejű szakképzésre jelentkezhet, aki a Rendészet és közszolgálat ágazati képzésben Rendészeti ügyintéző (OKJ 52 861 11) szakképesítéssel, Rendészeti és közszolgálati ismeretek ágazati szakmai érettségivel és érettségi végzettséggel rendelkezik, illetve azt legkésőbb 2021. július 1-ig megszerzi.

Jelentkezéshez szükséges feltételek és tudnivalók megtalálhatók a www.police.hu oldalon a „Legyél te is rendőr!” címszó alatt. Felmerülő kérdések esetén a [email protected] email címen, telefonon a 06-96-520-006 lehet érdeklődni.

Címkék: rendőrség

Legnépszerűbb cikkek