| 2020. június. 28. | 1 perc olvasás

LESZ VOLT! - Filmmel készülnek a szervezők

A szervezők egy különleges programmal készülnek az idén elmaradó VOLT Fesztivál miatt csalódott fesztiválozóknak. A LESZ VOLT! című film a Telekom VOLT Fesztivál 28 éves történetének legszebb és legemlékezetesebb pillanatait foglalja össze, rengeteg interjúval, koncertrészlettel. A filmvetítésre július 4-én, szombaton este fél 9-kor kezdődik a soproni Fő téren.

„Normális esetben ilyenkor már nagyon szoktunk izgulni. Két nap van a VOLTig, állnak a színpadok, ezerrel készülődünk a nyitásra és nagyon várunk Titeket Sopronban! Idén más a helyzet – áll a VOLT Fesztivál hivatalos Facebook oldalának posztjában.
A közleményből az is kiderül, VOLT-élmények nélkül azonban nem maradnak a fesztivál szimpatizánsai.
A LESZ VOLT című film a patináns rendezvény 28 éves történetét dolgozza fel, amelyben archív felvételek, és számos interjú is látható. Szerephez jut a felvételeken a Cypress Hill, az Iron Maiden, a Papa Roach, de még a Slipknot is.

Sopronban a vetítés előtt július 4-én 19 órától DJ Jokó lép fel, majd 20:30-tól startol el a film. Akik VOLT-os pólóban érkeznek ingyen vehetnek részt a rendezvényen.

A szervezők arra kérik a résztvevőket, hogy a szabályoknak eleget téve mind a fővárosi, mind a soproni helyszínen legfeljebb 500-an vehetnek részt. Akik lemaradnak, azok a TV képernyői előtt bepótolhatják az élményt, július 5-én, vasárnap este országos TV-premier keretében a Petőfi TV mutatja be a filmet.

Legnépszerűbb cikkek