| 2020. június. 27. | 1 perc olvasás

Letért a sofőr az úttestről és autójával a szalagkorlátnak ütközött

Az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel és nyolc anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetnél intézkedtek a rendőrök a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén. Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M85-ös számú autóúton, Kóny térségében, 2020. június 26-án 19 óra 40 perckor.

Egy 68 éves budapesti férfi közlekedett személygépkocsival Csorna felől, Győr irányába. Haladása során az autóút 14+890. kilométerszelvényében – eddig tisztázatlan okból – járművével az úttestről letért, majd a menetiránya szerinti jobb oldali szalagkorlátnak ütközött. Az ütközés következtében az autó megpördült és a külső forgalmi sávban közlekedő személygépkocsinak csapódott. A baleset során az okozó jármű vezetője megsérült, ezért őt a mentők kórházba vitték.

A baleset körülményeit a Csornai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A szolgálatot ellátó állomány összesen négy embert fogott el, ebből kettőt bűncselekmény elkövetése közben értek tetten, míg kettőt azért, mert velük szemben körözés volt érvényben.

Az egyenruhások 541 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést, amelynek során nyolc járművezetőnél jelzett pozitív értéket a műszer.

Borítókép forrása: police.hu

Legnépszerűbb cikkek