| 2018. október. 17. | 1 perc olvasás

Lezárják a Széchenyi tér északi oldalát október 23-án

Az ÉNYKK Zrt. tájékoztatása szerint október 23-án, 17.30 és 19.30 között lezárják a Széchenyi tér északi oldalát, ezért ebben az időszakban az érintett helyi illetve regionális autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek.

Az 1, 2, 10, 10Y, 20 jelzésű autóbuszjáratok a Jereván lakótelep felől a Várkerület helyett az Ógabona téren közlekednek, ezért nem érintik a várkerületi megállóhelyeket, de megállnak az „Ógabona tér, Újteleki utca” megállóhelyen.

Az 5T (7073 Győr – Sopron, 7208 Sopron – Petőháza, 7210 Sopron – Kapuvár), 12, 32 (7242 Sopron – Harka) jelzésű autóbuszjáratok az autóbusz-állomás és a Jereván lakótelep felé az Ógabona tér helyett a Várkerületen közlekednek, ezért nem érintik a „Széchenyi tér” és az „Ógabona tér, Újteleki utca” megállóhelyeket, de megállnak a „Várkerület, Ötvös utca”, a „Várkerület, Árpád utca” és a „Várkerület, Festő köz” megállóhelyeken.

A 11, 11A jelzésű autóbuszjáratok a Jereván lakótelep felé a Csatkai Endre utcán közlekednek, ezért nem érintik a „Mátyás király utca, Deák tér”, a „Széchenyi tér” és a „II. Rákóczi Ferenc utca” megállóhelyeket, de megállnak a „Csengery utca, Elzett-udvar” megállóhelyen.

A 14 (7209 Sopron – Balf – Kópháza), 33 (7205 Sopron – Fertőrákos) jelzésű autóbuszjáratok az autóbusz-állomás felé az Ógabona tér helyett a Várkerületen közlekednek, ezért nem érintik a „Várkerület, Ötvös utca” és az „Ógabona tér, Újteleki utca” megállóhelyeket, de megállnak a „Várkerület, Árpád utca” és a „Várkerület, Festő köz” megállóhelyeken.

Rossz időjárás esetén az ünnepség a Liszt Ferenc Kulturális Központban kerül megrendezésre: ebben az esetben a fenti autóbuszjáratok eredeti útvonalukon közlekednek! (www.enykk.hu)

Legnépszerűbb cikkek