Lezárult a Klímatudatos Sopron 2030 nyári rajzpályázata

Az önkormányzat által meghirdetett pályázat keretében olyan rajzok elkészítését kérték, amelyek bemutatják, hogyan védjük környezetünket a nyári vakáció alatt, mivel járulhatunk hozzá ahhoz, hogy Földünk még nagyon sokáig élhető maradjon. A rajzversenyre soproni óvodások, általános és középiskolás tanulók nevezhettek egyéni kategóriában.

Az értékelés során díjazzák a gyerekek kreativitását, ötletességét, amellyel korcsoportjuknak megfelelően kifejezik, mennyire fontos a természet, vizeink, városunk tisztasága, az élővilág megóvása.

A beküldött pályamunkákat szakmai zsűri bírálja el. Minden kategóriában egy-egy pályázót díjaznak. Tekintettel arra, hogy ismét számos pályamű érkezett be, lehetőséget biztosítanak arra, hogy a nagyközönség is leadhassa voksát egy-egy alkotás mellett, és minden kategóriában további egy-egy közönségdíjast fognak hirdetni. Szavazni a rajzpályázat – Sopron oldalon  lehet október 9. éjfélig. Kategóriánként 1-1 pályaműre lehet szavazni.

Az eredményhirdetésre 2022. október 10. napján kerül sor. A nyertesek nevét a www.klimavedelem.sopron.hu  honlapon teszik közzé.

 

SZAVAZZ

A LEGJOBB ALKOTÁSRA!

 

Szeptember 30-án lezárult a „Mit tehetünk Földünkért a nyári szünet alatt?” Rajzverseny.

Soproni óvodások, általános és középiskolások készítették el munkájukat, amelyeket most Te is értékelheted.

Szerinted melyik a legötletesebb rajz?

Melyik alkotás szemlélteti leginkább azt, hogy

a gyerekek mivel segíthették idén nyáron

környezetünk, természetünk megóvását?

Legnépszerűbb cikkek