Lezárult a koncertsorozat a zenepavilonokban

  2019. szeptember 8. - www.sopronmedia.hu

Július 7. és szeptember 8. között vasárnaponként koncertek várták az érdeklődőket az Erzsébet kertben és a Várisi úton található zenepavilonban. A koncertsorozat vasárnap a Juventus Koncert Fúvószenekar fellépésével zárult.

fotó: Griechisch Tamás

Az érdeklődők különböző műfajokban játszó együttesek térzenéjét hallhatták a zenepavilonokban. A két helyszínen felváltva kerültek megrendezésre a koncertek a nyári hétvégéken. A vasárnapi, záró rendezvényen a Juventus Koncert Fúvószenekar szórakoztatta a nagy érdeműt. Az eseményen részt vett Dr. Farkas Ciprián, városi tanácsnok, aki beszédében kiemelte: a vasárnapi koncert a Soproni Ünnepi Hetek záróakkordja. Azé a rendezvénysorozaté, amely minden évben Sopron hagyományaihoz méltó kulturális rendezvényekkel örvendezteti meg az itt élőket. A zenepavilonok rendezvényei azért különlegesek mert egy rendezvénysorozat a rendezvénysorozatban, és ezek az események varázslatos pillanatokat szereztek azoknak, akik kilátogattak a koncertekre – tette hozzá a városi tanácsnok. 

fotó: Griechisch Tamás

A Soproni Ünnepi Hetek és a zenepaviloni rendezvénysorozat jövőre is várja majd a közönséget, hiszen a Pro Kultúra Sopron eltökélt szándéka, hogy hazánk egyik legrégebbi összeművészeti fesztiválja töretlenül fennmaradjon.

Kérem, várjon... Kérem, várjon...