Lions Korzó a Lenck-villában

Különleges jótékonysági rendezvénnyel készül a Lions Club Sopron. A helyszín a Lenck- villa lesz, amelyet a 19. századi kornak megfelelően alakítanak át. A boldog békeidők, a századfordulós atmoszféra biztosításáról légi akrobaták, fúvósok, verklis, zongoraművész, énekművész, jósnő, balettosok, korhű ruhába öltözött fotográfusok gondoskodnak. Továbbá díjazzák a korabeli ruhában érkező férfiakat, nőket, de a párokat is. Az esemény célja, hogy a belépőjegyekből az egyesület jótékonysági akcióit tudják fedezni.

A pandémiás helyzet miatt az elmúlt másfél évben a Lions Club Sopron sem tudta megtartani szokásos rendezvényeit, ezért most – a veszélyhelyzet elmúltával - nem mindennapi jótékonysági estre invitálják az érdeklődőket.

„Az elmúlt másfél évben elmaradtak a rendezvényeink, különösen a közönségszervezést igénylőek, ezét is hiánypótló ez az esemény. Azért vagyunk itt, mert nem tudtuk megtartani tavaly sem, idén sem a Lions bálunkat, ahol is a tisztségviselő-váltás, az új elnök beavatása történik – mondta el Budai József, a Lions Club Sopron soros elnöke.
 

„100 éves a soproni népszavazás, 31 éves a klubunk, a 30. születésnapját nem tudtuk megünnepelni, ez a két esemény már önmagában kíván egy olyan rendezvényt, aminek talán a legméltóbb helyszíne a Lenck-villa – tette hozzá Budai József.

Nagy Tamás alelnök úgy fogalmazott: nagyszerű programok várják a megjelenteket július 3-án.
„Igazi kuriózumra kell készülni, művészeti és gasztronómiai téren is amelyet soproni szakemberek ajánlottak fel.

A kapunyitás 18:00-kor lesz. A támogatói jegyeket a helyszínen, illetve a Hoffer Cukrászdában, a Fehér Rózsa Étteremben, valamint a Café Nana-ban lehet megvásárolni.

 

Legnépszerűbb cikkek