| 2022. május. 4. | 1 perc olvasás

Madarak és fák napja az Erdő Házában

A madarak és fák napja alkalmából szervez családi napot szombaton a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. az Erdő Házába. A rendezvényen előadásokkal és szabadtéri programokkal várják az érdeklődőket.

Családi nappal ünnepeli meg a madarak és fák napját a  TAEG Zrt. az Erdő Háza Ökoturisztikai Látogatóközpontban. Az eseményre kicsiket és nagyokat is egyaránt várnak. 
A tavasszal újjászülető természet tele van csodákkal. A növény- és állatvilág megismerésére törekszik a természetszerető ember, amelyben szakemberek és meghívott előadók lesznek segítségükre.
A programon - a már megszokott módon - érdekes előadást hallhatnak, a kisebbeket kézműves foglalkozásokkal várják. Az érdeklődők egy játékos kvízt is kitölthetnek a madarakkal kapcsolatban. A rendezvény zárásaként egy rövid séta alkalmával ellenőrizhetik a korábban kirakott madárodúkat. 


A madarak és fák napja a Föld napjának a testvérünnepe. Célja, hogy különböző rendezvényekkel a társadalom, különösen az ifjúság természetvédelem iránti elkötelezettségét kialakítsa, elmélyítse. Időpontja minden évben május 10-e.
 

Legnépszerűbb cikkek