| 2017. április. 27. | 1 perc olvasás

Magyar Államkincstár Állampapír Értékesítési Pont Sopronban

A Magyar Államkincstár Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatósága felhívja a soproni és környékbeli települések lakóinak figyelmét Magyar Államkincstár Soproni Állampapír Értékesítési Pontjára.

A Magyar Államkincstár leendő és meglévő ügyfelei a helyi kirendeltségen intézhetik például gyermekeik részére a Kincstári Start-értékpapírszámla megnyitását, illetve változatos futamidejű állampapírokat vásárolhatnak értékpapír nyilvántartási-számlára, továbbá tartós befektetési számlára. 

A kincstári állampapír értékesítési pont helyszínét Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata biztosítja a Fő tér 5. szám alatt.

Az állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálat munkatársai hétfőtől péntekig várják a leendő és meglévő ügyfeleket állampapír vásárlás, értékpapír nyilvántartási-számla, Kincstári Start-értékpapírszámla, Tartós Befektetési Számla megnyitásával és kezelésével kapcsolatban.

Az ügyfélszolgálaton kizárólag készpénzmentes fizetésre van lehetőség, így az állampapír ellenértéke bankkártyás fizetéssel vagy átutalással egyenlíthető ki, ugyanakkor elektronikus jogosultságok – Telekincstár, Webkincstár, illetve Mobilkincstár – igénylését követően az állampapír befektetéseket kényelmesen interneten, vagy telefonon keresztül, akár otthonról is intézhetik az ügyfelek.

Magyar Államkincstár Állampapír Értékesítési Pont Sopronban

Cím: 9400 Sopron, Fő tér 5.

Telefon: +36307326126

E-mail: [email protected]

web: Magyar Államkincstár 

Nyitva:     

hétfő: 8:00-16:00

kedd: 8:00-16:00

szerda: 8:00-17:00

csütörtök: 8:00-16:00

péntek: 8:00-14:00

Legnépszerűbb cikkek