| 2023. október. 10. | 1 perc olvasás

Magyar csoda a 5. Női Hőlégballon Világbajnokságon Ausztráliában!

Becz Rita, az ágfalvi Beauty Fly Ballooning pilótája az idei Női Hőlégballon Világbajnokságon lenyűgöző 11. helyezést ért el a 30 versenyző között.

Koalák és kenguruk földje Ausztrália, de sem az időjárás, sem a 30 induló közötti küzdelem nem rettentette el a magyar hőlégballon-versenyzőnket, Becz Ritát, aki hihetetlen teljesítményt nyújtott a 5. Női Hőlégballon Világbajnokságon. Ausztrália festői tájai felett, a levegőben szárnyalva, Rita újra és újra bizonyította, hogy a magyarok kivételes tehetségek a hőlégballonozás terén is.


Az idei világbajnokságon Becz Rita lenyűgöző 11. helyezést ért el a 30 versenyző között. Egy feladatban a dobogó legfelső fokára állhatott, sőt emellett még egy 4. és egy 5. helyezést is bezsebelt más versenyfeladatokban. Magyarország és Rita teljesítménye a világbajnokságon büszkeséggel tölti el hazánkat. Az eredmények alapján sikerült megelőznünk olyan hatalmas országokat, mint az Amerikai Egyesült Államok, Lengyelország, Japán, Lettország és Németország. Rita kitartása és elszántsága példa lehet mindannyiunknak, hogy soha ne adjuk fel az álmainkat.


Becz Rita, az ágfalvi Beauty Fly Ballooning pilótája egész évben lehetőséget biztosít csapatával bárkinek az élményrepülésekre. Ő nemcsak egy kiváló versenyző, hanem egy olyan személy, aki hozzásegít minket az ég csodáinak felfedezéséhez.


Ha bárki érdeklődik a versenyző Ausztráliában töltött heteiről és a versenyen tapasztalt megpróbáltatásokról, Becz Rita és az ágfalvi Beauty Fly Ballooning csapata szívesen osztja meg velünk élménybeszámolóját. Nemcsak a hőlégballonos repülés szerelmesei számára, hanem mindenkinek, aki egy kis szeletet szeretne megélni a magasból, hogy átélhessék a szabad ég varázsát, illetve Ausztrália lenyűgöző természeti adottságait, valamint káprázatos élővilágát.

 

Képek forrása: Beauty Fly Ballooning

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek