| 2017. augusztus. 28. | 1 perc olvasás

Már csak 100 iskolatáskát kell megtölteni a 1353-as adományvonalon

Még öt nap van hátra tanévkezdésig, azaz pontosan ennyi idő áll rendelkezésre, hogy teljesüljön az Ökumenikus Segélyszervezet augusztus 15-én meghirdetett célkitűzése. A karitatív szervezet Iskolakezdés együtt! nevű segélyakciójának keretében 1000 rászoruló gyermek iskolatáskáját szeretné megtölteni új, minőségi tanszerekkel, hogy ők is egyenlő eséllyel kezdhessék a tanévet.


Az akció kezdete óta már közel 9 millió forint gyűlt össze, így 900 táska már biztosan megtelik – a segélyszervezet az adománygyűjtéssel párhuzamosan a napokban meg is kezdte a csomagok kiszállítását, átadását a diákoknak.
 
„Már csak 1 millió forintra, azaz 4000 telefonhívásra van szükség a 1353-ra a hátralévő napokban, hogy idén is teljesüljön a kitűzött cél, és a maradék 100 táskát is meg tudjuk tölteni szeptember 1-ig” – fogalmazott Gáncs Kristóf, a Segélyszervezet kommunikációs igazgatója – „Nagyon köszönjük mindenkinek, aki az elmúlt napokban csatlakozott az összefogáshoz! Bíztatjuk az adományozókat, hogy facebook oldalunkon kövessék az adományok célbajuttatását is, hogy minél többen osztozhassunk az örömben, amikor az adományokból kézzelfogható, esélyteremtő segítség lesz.” 
 
A segélyakciót a 1353-as adományvonalra indított hívással 250 forinttal lehet támogatni, de egyszerűen lehet adományozni a www.iskolakezdesegyutt.hu oldalon, illetve a nagyobb postákon kihelyezett perselyeknél is.
 


fotó: Fekete Dániel / MÖS

fotó: Fekete Dániel / MÖS

fotó: Fekete Dániel / MÖS

fotó: Fekete Dániel / MÖS

Legnépszerűbb cikkek