| 2022. április. 30. | 1 perc olvasás

Már lehet jelentkezni a túratáborokba!

Idén is megrendezi hagyományos nyári táborait a Sopron Városi Szabadidősport Szövetség és Sopron MJV Polgármesteri Hivatal Sportfelügyeleti Csoportja Majsa Imréné vezetésével. A táborokat két turnusban rendezik meg a szervezők. A programok során a forrásokat, a kilátókat, valamint a különböző tanösvényeket is megismerhetik a résztvevők. A legfőbb cél a természetjárás és a környezetvédelem népszerűsítése a legkisebbek körében.

A Nyári Túra Tábort két turnusban július 18. és 22., valamint július 25. és 29. között rendezik meg. A kalandos programok során többek között a térképolvasással, illetve a tájoló használatával is megismerkedhetnek a résztvevők. A táborba a 7 és 12 év közötti gyermekeket várják a szervezők. 

A nagy sikerre való tekintettel a nagyobbak számára idén is készülnek Tini Túra Táborral. A tartalmas programok során a Soproni Parkerdő látnivalóit és élővilágát is megismerhetik az érdeklődők. A vezetők kalandos középtávú túrákkal, GPS-használattal, növényfelismerő applikációkkal is készülnek, de a természetfotózás alapjait is elsajátíthatják a fiatalok. A tini táborba a 10 és 14 év közötti gyerekeket várják két turnusban: július 4. és 8. valamint július 11. és 15. között.  

Jelentkezés: 

Majsa Imréné: +36 30 235 5026

[email protected] 

Borítókép; SopronMédia archívum 

Legnépszerűbb cikkek