| 2021. december. 24. | 1 perc olvasás

Martin szívből jövő jókívánságai a soproni rendőröknek

A Deák Téri Általános Iskola negyedik osztályos tanulója, Martin, aki az idén már hatodik alkalommal írt karácsonyi üdvözlőlapot a rendőrségnek.


police.hu

A Soproni Rendőrkapitányság munkatársai nagyon meghatódtak a kisfiú jókívánságaitól, ezért Nagy Csaba rendőr főtörzsőrmester és Agárdi Imre rendőr törzsőrmester a mai napon a kapitányság nevében felkeresték, hogy egy kis ajándékkal még boldogabbá tegyék számára az ünnepet.


police.hu

Amióta beszélni tud azt hajtogatja, hogy rendőr szeretne lenni. Minden rendőrökkel kapcsolatos élményét a szíve mélyén őrizget – elevenítette fel emlékeit Martin édesanyja.  Szeretem a rendőröket, és nagyon fontosnak tartom a munkájukat. Ha nagy leszek, én is rendőr leszek. Annyira jó lenne, ha kaphatnék egy valódi nyakba akasztható rendőrjelvényt, de megértettem, hogy ilyet nem lehet csak úgy a boltban venni, ezért meg kall várnom, amíg felavatnak. – mesélte el Martin, miközben beszállt a házhoz érkező rendőrautóba.


police.hu

A gyerekek nagyon őszinték, ezért a tőlük jövő elismerés különösen szívmelengető a számunkra. Egy ilyen jókívánság segíteni tud azoknak a kollégáimnak, akik az ünnepek alatt is szolgálatban vannak. – mondta el dr. Herczeg Zoltán rendőr alezredes kapitányságvezető, aki végezetül kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag, boldog új évet kívánt Martinnak és családjának!

Legnépszerűbb cikkek