| 2021. november. 9. | 1 perc olvasás

Másik autó rendszámával közlekedett egy férfi Sopronkövesden

A rendőrök nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában.

A szolgálatot ellátó állomány összesen nyolc embert fogott el, ebből négyet tetten értek, két fővel szemben pedig az ellenük érvényben lévő körözés, míg két személlyel szemben az ország területén történő jogellenes tartózkodás miatt intézkedtek. 

A járőrök egy járművezetőt igazoltattak Sopronkövesden, a Széchenyi István körúton, 2021. november 8-án 21 óra 25 perckor. Személygépkocsijának ellenőrzése során az egyenruhások megállapították, hogy az autón elhelyezett rendszámtáblák egy másik járműről származó hatósági jelzések. A batyki férfit a rendőrök elfogták, majd a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A járőrök intézkedéseik alkalmával harmincöt közigazgatási és harminckilenc helyszíni bírságot szabtak ki, két esetben büntetőfeljelentést, míg tizenegy esetben szabálysértési feljelentést tettek.

Az egyenruhások 664 alkoholszondás ellenőrzést végeztek, amelynek során egy esetben jelzett pozitív értéket a műszer.

Fertőhomokon, a Rózsa utcában alkalmaztak alkoholtesztert a rendőrök egy 53 éves sarródi járművezetővel szemben 2021. november 8-án 18 óra 30 perckor. A műszer pozitív értéket mutatott, ezért a férfit további mintavétel érdekében előállították.

Legnépszerűbb cikkek