| 2019. szeptember. 23. | 1 perc olvasás

Médianapot tartott a Sopron Basket

Médianapot tartott a Sopron Basket női kosárlabdacsapat. A sajtótájékoztatókon a csapatvezetés és a szakmai stáb ismertette az idei év céljait és az elvárásokat.

A megváltozott idei lehetőségeket is ismertette Molnár Balázs a Sopron Basket klubmenedzsere. Az elmúlt két évben kétszer is Final Four-ba jutott együttes életében új fejezet kezdődik, a saját nevelésű fiatalokra épül a jövőben a csapat.


fotó: Griechisch Tamás

A lányok vezetőedzője, Gáspár Dávid pozitívan tekint a szezon elé, jó felkészülési időszakot zárt a gárda. A szakvezető elmondása szerint a csapat edzésről-edzésre, meccsről-meccsre szemmel láthatóan fejlődött.


fotó: Griechisch Tamás

A csapat kapitánya, Fegyverneky Zsófia szerint idén a siker kulcsa a napról-napra történő fejlődésben rejlik. A sajtótájékoztatón a játékos kiemelte, új fejezet kezdődik a csapatnál, egy szerethető, fiatal magyar mag próbálja minden héten lenyűgözni a publikumot.

Szülés után tér vissza az együtteshez Jelena Milovanovics, akit innentől kezdve Jelena Brooks néven szólíthat majd a kosárlabdaszerető közönség. A játékos remek formában érzi magát a szezonkezdet előtt.

A fiatal magyar magot erősíti a Vasastól igazolt Varga Alíz is. A 18 esztendős utánpótlás válogatott játékos örömmel érkezett Sopronba. A Sopron Basket idegenben kezdi a szezont. Fegyvernekyék a Csata együtteséhez érkeznek szombaton.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek