| 2020. november. 17. | 1 perc olvasás

Megállíthatatlan a barlangszínház - Nagy az érdeklődés a legendák évada iránt

Minden várakozáson felüli érdeklődésnek köszönhetően már most elkeltek a jegyek a fertőrákosi barlangszínház jövő évi nyitányát jelentő május 22-i Bagossy Brothers Company koncertre. A legendák évada annyira vonzza a nézőket, hogy a szezon meghirdetése után két héttel a folyamatos érdeklődés és foglalások miatt villámgyorsan telik a nézőtér. Egyes produkciókra már kevés szabad hely maradt.

A fertőrákosi barlangszínház hűséges közönsége úgy tűnik, bízik abban,  hogy sikeresen túl leszünk a pandémiás helyzeten, és jövő nyáron is maradandó kulturális élmények várnak rájuk ott. A nemrég meghirdetett legendák évadában világsztárok, magyar zenei csillagok lépnek fel ezen a játszóhelyen.

Érkezik mások mellett David Sanborn, Stanley Clarke, Presser Gábor, Charlie, Kovács Kati, Rúzsa Magdi, Bogányi Gergely. Látható a Bánk bán, a Carmina Burana és az István, a király. Összesen ötvenöt előadás vár a nézőkre a műfaji sokszínűség jegyében május végétől szeptember közepéig.

A barlangszínházat működtető Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. vezetése örül annak, s megtisztelőnek tartja azt, hogy a közönség szeretete és bizalma a világjárvány közepette is ilyen kitartóan megmaradt feléjük. Ezt jelzi a várakozáson felüli érdeklődés a programjaik és a szezon iránt. Remélik, hogy a legendák évada az előadóknak és a közönségnek egyaránt emlékezetes lesz.
 

Legnépszerűbb cikkek