| 2023. január. 2. | 1 perc olvasás

Megbízott intézményvezető a SOSZI élén

Péli Nikoletta, a Soproni Szociális Intézmény igazgatója hamarosan anyai örömök elé néz, ezért távollétében, 2023.01.01-től igazgatói feladatait Joós Bernadett, a Soproni Szociális Intézmény szakmai vezetője és egyben intézményvezető-helyettese látja el.

Sopron Megyei Jogú Város Közgyűlése 2022.12.21-én megszavazta, hogy 2023.01.01-től a Soproni Szociális Intézmény igazgatói feladatait megbízott intézményvezetőként Joós Bernadett lássa el. Az intézményvezető-helyettes intézményvezetői megbízása Péli Nikoletta intézményvezető távolléte idejére jött létre.

Joós Bernadett 2020 decemberében csatlakozott a Soproni Szociális Intézmény csapatához, először külsős szakértőként, majd mint szakmai vezető és egyben intézményvezető-helyettes. Azonban nem voltak számára ismeretlenek az intézeteik, ugyanis korábban a Kormányhivatalnál a megyében lévő (Győr-Moson-Sopron megye) szociális intézményeket ellenőrizte, így a Soproni Szociális Intézményben is megfordult többször. Egy, a SOSZI honlapjára készült interjúban úgy fogalmazott, hogy az ellenőrzések alatt is szimpatikus volt számára az intézmény: "Mondhatom, hogy az intézmény már akkor egy kicsit a szívem csücske lett"

Legnépszerűbb cikkek